Vad skulle du göra om du inte var rädd? : en tunn bok om förändring och ledarskap

Vad skulle du göra om du inte var rädd? : en tunn bok om förändring och ledarskap

Hellström, Staffan

Antalst

Artikelnummer

978-91-88247-99-5

Lagerstatus

Beställningsvara

139 kr

inkl. moms

Beskrivning

Rädsla är inte vårt rätta element – tro och förtröstan är det!

Den här boken har ett givet syfte: Att gjuta mod i dig som ledare och er som ledarteam till att göra upp med rädslor och i tro våga ta modiga beslut, som kommer att förändra vår och kommande generationers liv!

Staffan Hellström, pastor i Home Church, har inte skrivit en handbok för hur man förändrar en kyrka, utan mer en berättelse om hur Home Church i Forshaga gick från en gammal, traditionell församling till att bli en nutida kyrka för nutida människor.

Väldigt öppenhjärtigt och lättförståeligt går Hellström igenom vad det var Home Church i Forshaga förändrade, alltifrån namnbyte till uppgradering av lokal och nytänk kring gudstjänst­innehåll. Och på ett öppet och ärligt sätt delar Hellström med sig av sina erfarenheter och lärdomar.

”Min förhoppning med boken är att den ska leda till samtal i ledarteam samt ingjuta mod i ledare”, skriver Hellström i bokens inledning.

Hur gick det till när kyrkan förändrades? En sak är säker, inget bara händer utan att någon gör något. Den som gör något är en ledare.