Att älska varandra i längden och på bredden

Att älska varandra i längden och på bredden

Bergensten, Gunilla

Antalst

Artikelnummer

978-91-7503-295-5

Lagerstatus

Beställningsvara

Köp 4 för 57 kr/st - spara 25%

76 kr

inkl. moms

Beskrivning

Efterlängtad uppföljare till "Familjens projektledare säger upp sig".

Vi hämtar och lämnar, handlar och städar, längtar efter nya köksluckor, sovmorgon och semester. Men vi längtar sällan efter varandra. Att älska varandra i längden – och på bredden handlar om att vara gift och om att fortsätta vilja vara det. Länge. Gunilla Bergensten har skrivit en humoristisk och tänkvärd inspirationsbok om att ett långt äktenskap inte behöver innebära tystnad och tristess. Men också om hur svårt det är.

Går det att hålla gnistan vid liv? Kan man ha kul hela vägen? Finns det några genvägar till lycka? Relevanta frågor som här får ärliga och skarpsynta svar. Precis som med dundersuccén Familjens projektledare säger upp sig, är det en väldigt personlig bok samtidigt som den skildrar en vardag som många garanterat känner igen sig i. Gunilla Bergensten skriver pricksäkert om det eviga ämnet relationer och lockar till massor av igenkännande skratt och en och annan tår.

”Vi har haft en skilsmässo- och olyckstrend inom den svenska litteraturen. Därför är det befriande att läsa Gunilla Bergenstens betraktelse om det fungerande långa äktenskapet – att det faktiskt går att älska en annan person livet ut.” Metro

[Språk: Svenska] Pocket