Ledarskapets grunder

Ledarskapets grunder

Önnevik, Thomas

Antalst

Artikelnummer

978-91-44-05161-1

Lagerstatus

Beställningsvara

Köp 100 för 389 kr/st - spara 25%

Köp 50 för 415 kr/st - spara 20%

Köp 25 för 441 kr/st - spara 15%

Köp 10 för 457 kr/st - spara 12%

Köp 5 för 467 kr/st - spara 10%

519 kr

inkl. moms

Beskrivning

Ledarens förmåga att anpassa sitt ledarskap utifrån vad medarbetaren, gruppen, organisationen och situationen kräver blir allt viktigare i dagens arbetsliv.

För att kunna situationsanpassa sitt ledarskap behöver ledaren ha kunskaper och färdigheter inom en rad olika områden som beskrivs i boken, nämligen motivation, kommunikation, konflikthantering, grupprocesser, organisation, mål och strategier.

Ledarskapets grunder.

Organisationens hjärna är en grundläggande bok om hur ledaren kan agera och arbeta med utgångspunkt från det situationsanpassade ledarskapet, för att få sina medarbetare att växa och utvecklas och därmed skapa en effektiv arbetsgrupp.

Den pedagogiska utgångspunkten bygger på situationssynsättet där författaren beskriver hur kunskaperna inom de olika ledarskapsområdena kan användas för att analysera olika situationer och utveckla sitt personliga ledarskap.

Boken kan användas som kurslitteratur vid högskole- och universitetsutbildningar med inriktning mot företagsekonomi, personal, ledarskap och organisation.

Den är även intressant och lärorik att läsa för alla ledare och medarbetare inom den privata, offentliga och ideella sektorn. [Språk: Svenska] Häftad