Arkens supportermedalj
Arkens supportermedalj
Arkens supportermedalj

Arkens supportermedalj Kampanj

Stöd Arken i Coronatiden

Ger bäraren rabatt året ut

Medaljklass

Antalst

Artikelnummer

arken4ever-bronze

Lagerstatus

Beställ nu, rabatten gäller direkt, så kommer medaljen så snart den är tillverkad.

249 kr250 kr

inkl. moms

Beskrivning

Visst är det mycket värt att Arken finns? Vi tror att kristna och teologiska böcker i ekumenisk bredd är lika viktigt idag som 1972 då Arken grundades av ett gäng entusiaster.

Coronavirusets framfart har påverkat samtliga verksamheter i Sverige på något sätt. Vi är djupt tacksamma för alla statliga initiativ till stöd för företag, men de administrativa systemen är långsamma och därför vill vi nu erbjuda Arkens medlemmar och kunder att stödja sin bokhandel med antingen 250, 500 eller 1000 kronor.

Som tack för ditt stöd får du Arkens nystiftade supportermedalj med lagerkrans och gulrött band i brons, silver eller guld samt en inbjudan till Arkens 50-årsjubileum 2022.

- 250 kr (brons) ger 5 % rabatt

-500 kr (silver) ger 10% rabatt

-1000 kr (guld) ger 20% rabatt

(rabatten gäller under hela 2020).

Medaljen pryds av Arkens nuvarande logotyp och vår originalslogan från 1972 – »Räddningen i bokfloden» – och har ett gul-rött band som signalerar att vi idag har butiker i både Skåne och Uppland, (vars färger detta är).

Det blir en medalj att bära med stolthet (eller nyttja som julgransstjärna) och inte minst en påminnelse om att du hjälpte till att lyfta din bokhandel genom krisen 2020.

Johan Åberg, Arkens ordförande 2020

Björn Kärnstam, Arkens ordförande 1972

Formalia: Detta upprop från Arkens styrelse görs till förmån för Arkens franchisetagare Noak Bokhandel AB. Om du betalar din medalj här på hemsidan delas den av skattetekniska skäl i en donationsdel på 72% och en medaljavgiftsdel på 28%. Av medaljavgiften är 56 kr (guldmedalj) respektive 28 kr (silvermedaljen) respektive 14 kr (bronsmedaljen) moms och övrigt tillfaller bokhandeln - liksom resten av din betalning.